انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: كمك.........كمك..........كمك
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام من حسام هستم لطفا به من يك نقشه ساخت مدار كنترل از راه دوربراي ساخت كشتي ميخواهم كمك كمك...............
نيازي به نقشه براي ساخت كنترل از راه دور نداريد. اگر براي آموختن مي‌خواهيد كه بهتر است خودتان طراحي كنيد. و اگر مي‌خواهيد استفاده كنيد يك ست دزدگير ماشين بخريد و از فركانس خروجي آن آگاه شويد. معمولا 433 مگاهرتز يا 2.4 گيگاهرتز مي باشد. سپس به سايت http://www.rfphone.com برويد و يك ماجول تقويت كننده + يك آنتن بسته به برد مورد نياز انتخاب كنيد. تقويت كننده را به خروجي فرستنده ي دزدگير متصل كنيد. كار تمام است.
البته مراقب باشيد اينكار از نظر قانوني مشكل دارد. يعني ممكن است فرستنده‌ي شما روي سيستمهاي هم فركانس مثل هواپيما، تجهيزات پزشكي، تجهيزات بكار‌رفته در مراكزقابل انفجار و ... اثر بگذارد.
البته مشكل اين است در ايران اطلاع رساني چنداني صورت نمي گيرد و راديو آماتورها نمي دانند عواقب كاري كه مي كنند چه خواهد بود و سردرگم مي شوند.
ممكن است بي آگاهي ما از دنياي بيسيم جان چندين انسان را به خطر بيندازد كه شايد از نزديكان و عزيزان ما باشند.
پيروز باشيد
مرجع آدرس ها