انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: plc
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
salam be hamegi manam darsamo tamoom kardam (reshteye bargh ghodrat)alaghemand micro va robatik az ashnayi ba hamatoon khoshbakhtam.darzemn plc ham kaesi soali dasht dar khedmatim
سلام. من هم از آشنایی شما خوشبختم.
من در مورد PLC تقریبا چیزی نمی دونم.
برای شروع باید چه کار کنم؟
ممنون.
سلام
به نظر من با avr كار كنيد بهتره -- از سايت roboeq.com يه كتاب است به زبان سي-- زرد رنگه --اونا بخريد -- البت من با زبان بيسيك كار مي كنم ولي از هر كسي پرسيدم گفته سي كاربردي تره -- نمي دونما شايد plc بهتر باشه -- اما من اكثر سايت هاي اينترنت را كه ديدم گفتن avr بهتره -- من خودم خيلي تازه كارم --- زبان بيسيك راحته -- كتاب علي كاهه (علي كاهه) اگر گيرت بياد هم خوبه من كه بد جور دنبالشم -- موفق باشيد........................
نام كتاب اگر اشتباه نكنم bascom avr هست-- نويسندش هم آقاي علي كاهه -- بله فاميليشون همينه --كاهه --اشتباه ننوشتم..
امروز يه اتفاق عجيب افتاد -- من ميكروما atmega 16 اشتباها به جاي 5 ولت به 12 ولت وصل كردم -- اولش كه كار نكرد-- بد هم كه فهميدم اشتباه كردم به خودم گفتم حتما ميكرو سوخته اما بعد كه برق 5 بهش وصل كردم خيلي خوب كار مي كرد -- خدا را شكر كه خرج روي دستم نيفتاد -- مي خواستم بدونم به نظر شما اساتيد ممكنه مشكلي براي ميكروم اتفاق افتاده باشه -- مثل اين كه مثلا دوباره پروگرام نشه -- چون هنوز امتحان نكردم ؟؟؟ممنون

sayyed_saeid_safaei نوشته است:
امروز يه اتفاق عجيب افتاد -- من ميكروما atmega 16 اشتباها به جاي 5 ولت به 12 ولت وصل كردم -- اولش كه كار نكرد-- بد هم كه فهميدم اشتباه كردم به خودم گفتم حتما ميكرو سوخته اما بعد كه برق 5 بهش وصل كردم خيلي خوب كار مي كرد -- خدا را شكر كه خرج روي دستم نيفتاد -- مي خواستم بدونم به نظر شما اساتيد ممكنه مشكلي براي ميكروم اتفاق افتاده باشه -- مثل اين كه مثلا دوباره پروگرام نشه -- چون هنوز امتحان نكردم ؟؟؟ممنون

من یک بار اینکارو کردم و چون پروگرامرم هم به میکرو وصل بود لچش سوخت. ولی خود میکرو کار می کرد در حال حاضر هم هنوز دارم با اون میکرو کار می کنم و خدا رو شکر نسوختهBig Grin
فکر نکنم مشکلی پیش بیاد (البته من خیلی زود 12 ولت رو قطع کردما!!)
امیدوارم برای شما هم مشکلی پیش نیاد.

مرجع آدرس ها