پنجشنبه 7 شهريور 1387, 21:56 بعدازظهر
يكشنبه 10 شهريور 1387, 14:32 بعدازظهر
هر چند اين روزها ديگه كسي فرستنده نمي سازه همونطور كه IC رو نمي سازيم. اما مي توني ترانزيستورهاي بهتري نسبت به 2N3553 كه قديمي شده را از اينجا بخري(مثل MRF652S)
http://www.rfphone.com/category.aspx?cat=05
http://www.rfphone.com/category.aspx?cat=05
پنجشنبه 14 شهريور 1387, 21:23 بعدازظهر
مرسی دوست عزیز...ولی این ترنزیستور mrf652s 5 وات ولی2n3553 2.5 وات که راه ا ندازیش راحت تره
چهارشنبه 20 شهريور 1387, 22:34 بعدازظهر
ترانزیستور 2n3553 گیرم اومد ولی قلابی در اومد

يكشنبه 24 شهريور 1387, 11:28 قبلازظهر
دوست عزيزم
ترانزيستورهاي جديد فركانس بالا hfe بالاتري دارند و راه اندازي آنها بسيار ساده تر است!
ترانزيستورهاي جديد فركانس بالا hfe بالاتري دارند و راه اندازي آنها بسيار ساده تر است!
چهارشنبه 27 شهريور 1387, 22:33 بعدازظهر
حالا از کجا گیر بیارم mrf 652 اخه تو شهر ما خوزستان (دزفول) نیست ... اگه شد یه تماس با هام بگیر تا ببینیم چی میشه ...ممنون
دوشنبه 1 مهر 1387, 12:37 بعدازظهر
c1971 اون قديما گل سرسبد بود چون بدنه ي اون به هيچكدوم از پايه ها وصل نبود. اما عجيبه كه شما درك نمي كني من چي ميگم!!!
مثل اينه كه شما هنوز اصرار كني به پيكان، و 206 رو ناديده بگيري.
بله دوست من اوني كه من بهتون گفتم و آدرسش رو هم دادم كه راحت با پست بخريد، 206 هست و ايني كه شما با زور و زحمت پيدا كردي پيكان.
اگه هنوز درك نمي كني چي ميگم مي توني تو ديتا شيتشون نگاه كني و ببيني كه اوني كه من ميگم توي 512 مگاهرتز 10 دي بي بهره داره و اوني كه شما مي گي توي 175 مگاهرتز همون بهره رو داره.
در واقع براي فركانسي كه شما داري كار مي كني انگار mrf652s داره توي dc كار مي كنه ولي 2n1971 بايد زور بزنه تا كار كنه.
اگه فكر مي كنيد الكترونيك در اين سالها پيشرفتي نكرده سخت در اشتباهيد.
وقتي حدود 10 سال داشتم با 2n1971 برخورد كردم و خيلي ازش كار كشيدم و حالشو بردم. اما عجيبه كه بعد از بيست سال كسي هنوز بخواد با اون عتيقه كار كنه.
اگه كمي تند رفتم منو ببخشيد. ياد پيكان دوستايي افتادم كه هنوز بنزين مفت مي سوزونن و سروصدا مي كنند اما راه نميرن و فقط مي تونن بوق بزنن و آلودگي صوتي واسه مردم بيچاره درست كنند.
يك چيز ديگه اينكه شما كه دزفول هستي احتمالا اسپكتروم آنالايزر و اسكوپ فركانس بالا و واتمتر RF هم نداري و مي خواي 4 وات توان بفرستي توي آنتني كه احتمالا اونم نداري.
پس بهتره كمي همراه با زمونه پيش بري و يكي از ماجول هاي آماده كه بهت قول مي دم تو راه اندازي اون هم مي موني، بخري و عمر گرانمايه رو صرف نادانسته ها نكني.
پيش از تو اين جناب بارها با تقويت كننده هاي RF در دهه هاي گذشته كار كردم و روزهاي طلايي زندگيمو كه بايد صرف گشت و گذار در زيبايي هاي ناديده ي جهان مي گذشت بر باد دادم. هر چند زود فهميدم دنيا دست كيه و صفاي جهان را بيشتر از ديگراني كه هيچكدام را نداشتند بردم. اما هنوز گه گاه افسوس آن جواني بر آنتن رفته بر دل سنگيني مي كند.
پيروز باشيد
مثل اينه كه شما هنوز اصرار كني به پيكان، و 206 رو ناديده بگيري.
بله دوست من اوني كه من بهتون گفتم و آدرسش رو هم دادم كه راحت با پست بخريد، 206 هست و ايني كه شما با زور و زحمت پيدا كردي پيكان.
اگه هنوز درك نمي كني چي ميگم مي توني تو ديتا شيتشون نگاه كني و ببيني كه اوني كه من ميگم توي 512 مگاهرتز 10 دي بي بهره داره و اوني كه شما مي گي توي 175 مگاهرتز همون بهره رو داره.
در واقع براي فركانسي كه شما داري كار مي كني انگار mrf652s داره توي dc كار مي كنه ولي 2n1971 بايد زور بزنه تا كار كنه.
اگه فكر مي كنيد الكترونيك در اين سالها پيشرفتي نكرده سخت در اشتباهيد.
وقتي حدود 10 سال داشتم با 2n1971 برخورد كردم و خيلي ازش كار كشيدم و حالشو بردم. اما عجيبه كه بعد از بيست سال كسي هنوز بخواد با اون عتيقه كار كنه.
اگه كمي تند رفتم منو ببخشيد. ياد پيكان دوستايي افتادم كه هنوز بنزين مفت مي سوزونن و سروصدا مي كنند اما راه نميرن و فقط مي تونن بوق بزنن و آلودگي صوتي واسه مردم بيچاره درست كنند.
يك چيز ديگه اينكه شما كه دزفول هستي احتمالا اسپكتروم آنالايزر و اسكوپ فركانس بالا و واتمتر RF هم نداري و مي خواي 4 وات توان بفرستي توي آنتني كه احتمالا اونم نداري.
پس بهتره كمي همراه با زمونه پيش بري و يكي از ماجول هاي آماده كه بهت قول مي دم تو راه اندازي اون هم مي موني، بخري و عمر گرانمايه رو صرف نادانسته ها نكني.
پيش از تو اين جناب بارها با تقويت كننده هاي RF در دهه هاي گذشته كار كردم و روزهاي طلايي زندگيمو كه بايد صرف گشت و گذار در زيبايي هاي ناديده ي جهان مي گذشت بر باد دادم. هر چند زود فهميدم دنيا دست كيه و صفاي جهان را بيشتر از ديگراني كه هيچكدام را نداشتند بردم. اما هنوز گه گاه افسوس آن جواني بر آنتن رفته بر دل سنگيني مي كند.
پيروز باشيد
جمعه 5 مهر 1387, 05:28 قبلازظهر
اگه اينجا رو ببيني
http://www.macom.com/DataSheets/MRF171A.pdf
خواهي ديد عاليه، اما بدون تجهيزات تيونينگ حتي يه وات هم نمي تونيم بفرستيم رو آنتن
http://www.macom.com/DataSheets/MRF171A.pdf
خواهي ديد عاليه، اما بدون تجهيزات تيونينگ حتي يه وات هم نمي تونيم بفرستيم رو آنتن
جمعه 5 مهر 1387, 05:55 قبلازظهر
پاورماجول ها دردسر هاي تنظيم ندارند و تنها ساختن آنتن خوب براشون كفايت مي كنه. اگه موبايلتو باز كني يكيشو مي بيني
يكشنبه 7 مهر 1387, 05:50 قبلازظهر
صفحات: 1 2