انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: اپتوكوپلر
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
با سلام وخسته نباشيد
خواهشمندم چنانچه در مورد اپتوكوپلر مطلبي داريد برايم بفرستيد
اصلا چي هست؟ چگونه كار ميكند؟ براي كنترل دور موتور dc به همراه pwm-l298چگونه بكار برده ميشود؟مدار آن چگونه است؟
خواهش ميكنم اگه كسي ميتونه كمكم كنه چون وقت زيادي ندارم
baharestan60@yahoo.com
سلام من يك مدار كنترل سرعت موتور dc دارم اگر مي خواهيد برايتان بفرستم...با فرمت word
سلام
ممنون ميشم اگه برام ايميل كنيد.
baharestan60@yahoo.com
بازم ممنونم.
اپتوكوپلر یک المان الکتریکی است که بشتر در گوشیهای تلفن استفاده می شود و بال برداشتن گوشی high,low می شود وتوسط led نوری تحریک می شود
با سلام
لطفا اگه می شه اطلا عات بیشتری در مورد اپتو کوپلر و نحوه ی با یاس اون بدین
من می خوام یه دیمر دیجیتال با میکرو بسازم ولی با نحوه ی کار با همون یارو اطلاعی ندارم
دوستان عزيز
اپتوكوپلر از يك ديود نوري (LED) و يك ترانزيستور تشكيل ميشه. مي دونيد كه در ترانزيستورها براي عبور جريان زياد از كلكتور به اميتر نياز به جريان كوچكي در بيس است. در اپتوكوپلر بجاي جريان بيس ديود نوري بيس را تحرك مي كند. وقتي شما ديود نوري را با جريان چند ميلي آمپري روشن كنيد نوري كه از اون به بيس ترانزيستور مي تابي باعث روشن شدن ترانزيستور ميشه.
اوپتوكوپلرها كاربردهاي بسيار زيادي دارند و محدود به تلفن يا مدار خاص ديگه اي نمي شن. تنوع بسيار زيادي هم دارند.
مهمترين عملكرد اوپتوكوپلر ايزولاسيونه. به عربي ميشه عايق سازي و به فارسي شايد ميشه جدا كردن! يعني اتصال الكتريكي بين ديود نوري و ترانزيستور وجود نداره ولي فرماني كه شما به ديود مي ديد به ترانزيستور منتقل ميشه. در واقع اگه شما به هر دو سر ديود نوري چند هزار ولت بديد در طرف ديگه يعني ترانزيستور برق شما را نخواهد گرفت!
در پاسخ اون دوستي كه براي L298 مي خواست از اپتوكوپلر استفاده كنه بايد بگم اين IC خودش در ولتاژهاي پايين كار مي كنه و نياز به ايزولاسيون از ميكرو نداره. اما اگه اصرار داريد ايزوله بشه مي تونيد از اپتو كوپلر 6N137 استفاده كنيد كه سرعت بالايي داره.
هر سوال ديگه اي داشتيد دريغ نكنيد.
مرجع آدرس ها