سلام به همگی
من پارسال یک پروگرامر ساختم دقیقا با همون نقشه ای که در پست شماره 3 هست و یک ماهم باهاش کار کردم و مشکلی نداشت. ولی الان دوباره دارم یک پروژه ای رو انجام می دم که می خواستم از پروگرامر استفاده کنم ولی چند بار که میکرومو پروگرام کردم اول پیغام داد که فیوز بیت ها رو نمی شناسه و بعد از مدتی هم اصلا پروگرامرو نشناخت. می خواستم بدونم اگر طبق پست شماره 8 پروگرامرمو دوباره ببندم درست می شه یا باید از اول یکی دیگه بسازم؟
ممنون آقای روزبه، من ترجیح میدم اول جای پایه های که در پست 8 فرموده بودید رو عوض کنم بعد اگر نشد از مداری که در پست 13 گذاشتید استفاده کنم. چون مدار فوق مقاومت و خازن های بیشتری داره و بستنش سختتره.
در هر صورت ممنون از راهنماییتون.
در ضمن می تونم بپرسم شما از کجا فهمیدید که پایهء MISO باید به ورودی لچ اتصال داشته باشه و نه خروجی؟
سلام
لطفا کمک کنید .!
من در کد ویژن با کد ویزارد تنظیمات مربوط به مگا 16 رو انجام دادم و بعد در قسمت
While یک پورت رو که در ویزارد خروجی کرده بودم ، برابر 0xFF قرار دادم تا همه پایه های پورت فعال بشه (5 ولت) و بعد با پروگرمری که خریدم (پورت سریال) فایل هگز برناممو به فلش میکرو ریختم. . .. . .
بعد از پروگرمر جدا کردمش و به منبع تغزیه (5 ولت) زدم و با ولت متر چک کردم ، ولی هیچ عکس العملی نشون نداد (هیچ ولتاجی رو !) ،
چرااااااااا .. . . . . ؟؟ ؟ ؟ ؟؟
با توجه به اینکه میکرو سلامه یعنی پروگرم شده و برنامه خیلی ساده هست ....
چرا ؟ و یه سوال آیا الزامی داره که EEPROM هم پروگرم بشه ؟؟؟؟
و اینکه الزامی داره که فیوز بیتی تغییر کنه ؟؟؟
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
با توجه به چیزهایی که گفتید و کار ساده ای که می خواید انجام بدید به نظر من اول مطمئن بشید که میکروتون بدون پروگرامر وقتی به 5ولت وصل می کنید ولتاژ بهش میرسه یا نه؟
در مورد 2تا سوال آخرتون: نه احتیاجی هست که EEPROM پروگرام بشه و نه احتیاجی به تغییر فیوز بیت ها هست( البته تا جایی که من می دونم!)
سلام
من یک ATMEGA32 را بدون کریستال استفاده کردم و تا مدتی هم مشکلی برام پیش نیومد. تا جایی که من می دونم مشکل شما بودن یا نبودن کریستال نبوده چون مال من بدون کریستال هم کار کرد! البته توی تنظیمات کد ویزارد 4MHZ را انتخاب کرده بودم. mega16 هم کریستال داخلی داره. ولی ترجیحا همیشه از کریستال خارجی استفاده کنید چون بعد از مدتی که با داخلی کار کنید فیوز بیتها بهم می خوره و برنامه دیگه flash نمی شه.
من هم تازه کار هستم.
سلام به همگی
من احتیاج به کمک فوری پیدا کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!
من الان یک سالی هست که داشتم از پروگرامرم استفاده می کردم ولی همون طور که قبلا گفتم یهو از کار افتاد و دیگه چیپ رو نمی شناخت.
به پیشنهاد یکی از دوستان با توجه به پست 8 و با تغییر جای پین ها یک لچ جدید خریدم و دوباره پروگرامر ساختم ولی................. باز هم چیپمو نمی شناسه. من از mega32 دروم استفاده می کنم. پایه های 30 و 31 را با یک خازن 100نانو به ترتیب به vcc وgnd وصل کردم همچنین پایه های 10 و 11 را به vcc, gnd وصل کردم درضمن کریستال 4MHZ هم گذاشتم ولی مدار جواب نمی ده.
خواهشا فوری کمکم کنید من باید پروژه رو تحویل بدمممممممممممممممممممممممم
سلام
راستش منم از دست این AVR دیگه دارم خسته میشم .
مال منم دوباره کار نمیکنه
هم با کریستال هم بدون اون .
بابا اینجا یکی اینکاره نیست بیاد مشکل همرو حل کنه ..
تازه من پروگرمرمو 160000 تومن خریدم وضعم اینه
منم فکر کنم تقصیر این فیوز بیت هاست
2باره سلام
از اون جایی که فعلا من و شما یک مشکل داریم خواهش می کنم اگر به نتیجه ای رسیدید و یا کسی کمکتون کرد حتما به منم بگید چون من کل پروژم متوقف شده!!!!
سلام
مطمئن باش که ایراد از پرگرامر نیست. چون من خودم ساختمش و خیلی خوب هم کار میکنه. در بقیه موارد هم سعی میکنم اگه اطلاعاتی پیدا کردم هرچه زودتر بذارم برات. من هم تازه کارم ولی سعی خودم رو میکنم.
سلام
منم حدس زدم که اشکال از پروگرامر نیست چون انقدر تمیز و با دقت بستمش که خودم حسابی ذوق کردم!
ممنون می شم اگر راهی به نظرتون اومد به منم بگید.
سلام
من خيلي توي اينترنت و كتابايي كه داشتم گشتم اما در مورد فيوز بيت ها و لاك بيت ها هيچي يا بهتره بگم خيلي خيلي كم پيدا كردم(همون هيچي بهتره)-- مي خوام بگم خيلي خوبه كه ما اينجا داريم در مورد فيوز بيت ها مي نويسيم -- من با بسكام كار مي كنم --- تو بسكام موقع پروگرام كردن يه صفحه باز مي شه -- تو اون صفحه يه قسمت داره كه سه بخشه يكي فلش يكي اي تو پي رام و بعدي لاك بيت و فيوز بيت -- من در بخش لاك بيت و فيوز بيت اين جوري تنظيم ميكنم--
عيننشا براتون مي گم--
....
سيد سعيد صفائي
سلام
ممنون از راهنماییتون. ولی من توی کدویژن کار می کنم! و تا حالام هر چی برنامه پروگرام کردم اصلا به فیوز بیت ها دست نزدم.
خودم دیگه واقعا خسته شدم و نمی دونم چی کار باید کنم. ولی در هر صورت ممنون از اطلاعات مفیدتون.
حتما
راستش من رفتم یه مگا8 خریدم چون 1500 بیشتر نیست
و مدارمو روش امتحان کردم و بدون کریستال کار کرد و هیچ مشکلی نداره و تنها
مشکلش اینه که 3 تا پورت داره و پورت C ش 0 تا 6 داره .
ولی عوضش کریستال داخلیش کار کرد بدون اینکه دست بزنم به تنظیمات فیوز بیتش.
به نظر من بورو یه مگا 8 بگیر بعد امتحان کن ببین کار میکنه
راستی پایه هاشم فرق میکنه تو دیتاشیتش نگا کن .
من دوتا مگا 16 دارم هیچ کدوم کار نمیکنه یعنی از موقعی که برنامه ماشین حساب روش ریختم . !!!!
ولی من میگم 3 چیز هست
1. نصفه سوخته !!!
2.فیوز بیتش مشکل داره .
3.کریستالش داخلیش یا خارجیش قاطی کرده ..!!!
سلام
من پروگرامرمو توی چند تا کامپیوتر مختلف که امتحان کردم نتیجه های جالبی بدست آوردم. چون توی بعضی از کامپیوتر ها پروگرامرم کار می کرد و توی بعضی های دیگه نه!!!!!!! و بدبختانه کامپیوتر خودمم جزء اون هایی هست که پروگرامرم روش جواب نمی ده
. در هر صورت من ار mega8نمی تونم استفاده کنم چون مدارمو لحیم کردم. ولی با این چیزهایی که شما گفتید فکر کنم اگه منم یک avrجدید بخرم سنگینترم!
بازم اگر به نتیجه ای رسیدید خوشحال می شم اگر به من هم بگید. ممنون.