انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: كمك فوري
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به همه
من احتياج به يه كمك فوري دارم--
ببينيد من چند تا رله دارم كه اين رله هاي 12 ولتي،خروجي يك فرستنده گيرنده راديويي هستند-- وقتي من دكمه فرستنده را مي زنم در گيرنده در سر دو پايه رله برق 12 برقرار مي شه كه من مي خوام با استفاده از اين برق (يني بدون استفاده از رله)به ميكروم بگم يه سري كارايي را بكنه -- حالا مشكل اينه -- من چه جوري بين برق 12 ولت گيرنده(رله گيرنده)و ميكرو ارتباط برقرار كنم-- البته من از مبدل adc استفاده كردم ولي نتيجه مطلوبي نگرفتم -- مثلا من برق رله را كه حدود 12 ولت بود اندازه گرفتم و به ميكرو گفتم هر وقت اين وروديت 1200 شد اين كاره بكن هر وقت همون وروديت صفر شد يه كاره ديگه رو بكن---ولي ميكرو فقط يه سري از كارها رو انجام ميداد -- مثلا من تو برنامه نوشتم
If s1>1200 then
set portb.0
set portb.1
و...
آخرش هم end if
در ادامه برنامه :
If s1=0 then
set portb.1
reset portb.2
و ...
end if
البته اين برنامه را توي حلقه و بدون حلقه هم امتحان كردم --اسم پورت ها و ست و ريست ها به عنوان مثال گفتم---
حالا ميكروي من چه مي كرد:
اگه قبل از روشن كردن ميكرو من گيرنده را فعال و برق 12 ولت(يه كم بيشتر از 12)را در ورودي adc بوجود مي آوردم و بعد ميكرو را روشن مي كردم،ميكرو همون دستوراي
if s1>1200 را اجرا مي كرد و با غير فعال كردن گيرنده ديگه در آخر همون دستوراي اول مي موند -- در صورتي كه من انتظار داشتم كه با غير فعال كردن گيرنده و دادن ولتاژ صفر به adc ميكرو برنامه بعدي را انجام بده يني دستور هاي
if s1=0 را انجام بده--
اما اين كارو نميكرد--حالا اگه من ميكرو را روشن مي كردم و ورودي adc هم صفر بود ميكرو دستورات if s1=0 را انجام ميداد و بعد از اتمام دستورات در صورت فعال كردن گيرنده هيچ كاري نمي كرد فقط چند تا از پورت ها بدون دليل گاهي روشن و گاهي خاموش مي شدند --
حالا اگه كسب با bascom كا مي كنه يا مي دونه مشكل ما از چيه يا به هر نحوي مي تونه به من كمك كنه لطفا من را راهنمايي كنه -- ضمنا من اين مدار رو براي كنترل يك ربات مي خوام كه بايد تا چند روز ديگه براي بررسي در جشنواره خوارزمي (احتمال خيلي زياد) ببرم به مركز استان-- باور كنيد خيلي فوريه --
ببخشيد سرتونا درد آوردم -- تشكر
سيد سعيد صفايي
سلام با یک تقسیم مقاومتی , 5 ولت بدست می آید.
سلام خوب من اين 5 ولتا چه كنم؟؟
5 ولتا كه با رگولاتور هم مي شه بدست آورد -- ضمنا من با 5 ولت هم امتحان كرده بودم اما همون طور كه نوشتم خوب كار نمي داد...
ممنون
ok پيوستا ديدم -- امتحان مي كنم --
بازم ممنون
فکر کنم با یه ترانزیستور میتونی برق 12 ولت رو به 0 و 1 منطقی تبدیل کنی یا مثلا مثل یه سنسور باهاش رفتار کنی و سر راهش یه درایور سنسور بزاری !!!!

شاید .
سلام:
حدودا" اشکال کارت فهميدم به جاي s1=0 بنويسs1<1200 چون ای دی سی به نویز خیلی حساس و معمولا برابر صفر نمیشود . حالا چرا این قدر اصرارت روی adc به صورت معمولی از ورودی خروجی میکرو استفاده کن.. اگه مشکلت حل نشد و اگر هنوز هم به این روش نیازمندی برام پیغام بذار تا برنامه و مدار مورد نیازتو برت بفرستم..
شما مي توانيد از پايه هاي معمولي ميكرو استفاده كنيد و 12 ولت رو تشخيص بديد. فقط كافيه يك مقاومت بالاي 10K با ورودي سري كنيد. اون موقع مثل يك ورودي معمولي اون رو در نظر بگيريد و اون رو به يك پورت ورودي ورودي وصلش كنيد. پيشنهاد دوستمون يعني تقسيم مقاومتي بهترين راه حله.
دوست خوبم. اين كار شما كمي خنده دار است. شما داريد يك سيگنال ديجيتال را بصورت آنالوگ مي خونيد!
اگه سرعت برات مهم نيست از خروجي رله ها استفاده كن. ولتاژ پنج ولت كه براي تغذيه ي ميكرو استفاده كردي رو به يك سر كنتاكت رله بده و سر ديگه ي كنتاكت اون رله رو به يكي از پايه هاي ميكرو وصل كن و در برنامه ديجيتال بخون.
اگه سرعت برات مهمه بهترين روش استفاده از اپتو كوپلره ... بجاي رله اپتو كوپلر بزار.
اگه باز مشكل داشتي خبرم كن
http://www.irelec.persianblog.ir
مرجع آدرس ها