انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: تشكر
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام به همه
از اونايي كه به موضوع كمك فوري كه من ارسال كردم پاشخ دادند تشكر مي كنم.. مشكل من حل شد .... فقط نمي دونم چرا بعضي از پورت هاي ميكرو (mega16 ) موقع ست شدن جريان بالايي را نميدن...يني اگه به اونا ديود وصل كني ديود با نور بسيار كمي روشن مي شه.... با تشكر
يه فايل PDF به نام اطلاعات كلي در مورد avr هم گذاشتم.
سيد سعيد صفائي
سلام داداش من
من فكر مي كنم كه شما هي چي از فروم مروم نمي دوني (نظر شخصي منه)
آخه داداش من به خاطر يه تشكر با يه thread (موضوع) ايجاد كرد؟
بهتر بود اين رو همون جا كه بهت كمك كرده بودند مي ذاشتي نه اينكه يه دونه موضوع ايجاد مي كردي.
در ضمن اين يارو فايلتم جالب بود
ناراحت نشي ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سلام جيگر (djr)
نه عزيز دلم.. ناراحت نشدم -- خوب شما راست مي گي من زياد بلد نيستم -- شايدم هيچي -- اما اون موقع كه داشتم اون نامه تشكرا مي نوشتم دقيقا مي دونستم كه دارم به عنوان موضوع جديد مي نويسم -- ممنون از تذكر جناب عالي.استاد عزيز.. (Dj forum)
راستي مشكل جريان كم پورت هاي ميكروي من هم بخاطر اين بود كه اصلا به عنوان خروجي معرفي نشده بودن كه حل شد-- اينا گفتم كه شما توجه كنيد مثل من سر به هوا نباشيد--
راستي خدمت دي جي فوريوم جون هم بگم كه من براي اين كه مي خواستم فايل ارسال كنم يه موضوع جديد ايجاد كردم --- چون راه ديگه اي بلد نبودم--
مرجع آدرس ها