جمعه 12 مرداد 1386, 03:04 قبلازظهر
شنبه 13 مرداد 1386, 02:35 قبلازظهر
راستش من به حرف چندتا از دوستان گوش کردم و از درایور های با آمپر بالا استفاده کردم .
و اینکه یک مدل از رگلاتور ها هستند که مخصوص آمپر های بالا هستند و هت سینک بزرگی روشون نصب میشه من روی یه روبات مین یاب دیدم که تو داشگاهمون بود . ولی مدلش رو نمیدونم فقط میدونم بهش میگن قابلمه ای !
من خودم با فن همیشه حال میکردم .
و اینکه یک مدل از رگلاتور ها هستند که مخصوص آمپر های بالا هستند و هت سینک بزرگی روشون نصب میشه من روی یه روبات مین یاب دیدم که تو داشگاهمون بود . ولی مدلش رو نمیدونم فقط میدونم بهش میگن قابلمه ای !
من خودم با فن همیشه حال میکردم .
يكشنبه 14 مرداد 1386, 03:13 قبلازظهر
سلام
حرارت گیر های قابلمه ای رو دیدم به درد ربات من نمی خوره چون بزرگه!! من دنبال یک مدار کمکی برای این مشکلم می گردم. فکر کنم خود فن هم جریان بکشه؟؟ این طور نیست؟ قبلا یک بار از فن استفاده کردم. شما از چه فنی استفاده می کنید من از فن 5 ولت استفاده کرده بودم. این فن جوابگوی حرارت زیاد رگولاتورم هست به نظر شما؟
یک سوال دیگه: اگر بخوام فن ببندم مستقیم به 5 و صفر ولت رگولاتورم وصل کنم و این طوری بهش ولتاژ بدم؟؟
ممنون.
حرارت گیر های قابلمه ای رو دیدم به درد ربات من نمی خوره چون بزرگه!! من دنبال یک مدار کمکی برای این مشکلم می گردم. فکر کنم خود فن هم جریان بکشه؟؟ این طور نیست؟ قبلا یک بار از فن استفاده کردم. شما از چه فنی استفاده می کنید من از فن 5 ولت استفاده کرده بودم. این فن جوابگوی حرارت زیاد رگولاتورم هست به نظر شما؟
یک سوال دیگه: اگر بخوام فن ببندم مستقیم به 5 و صفر ولت رگولاتورم وصل کنم و این طوری بهش ولتاژ بدم؟؟
ممنون.
چهارشنبه 17 مرداد 1386, 22:15 بعدازظهر
راستش فکر کنم فن به تغذیه جدا نیاز داره
يكشنبه 21 مرداد 1386, 11:13 قبلازظهر
shabahang نوشته است:
یه سوال میدونی چه جوری و با چه رگلاتوری میشه از 30 ولت با آمپر 2 : یک 5 ولت و یک 9 ولت و یک 12 ولت رو
به طور همزمان گرفت ؟؟؟ آیا مدار ساده ای هست.(تقسیم ولتاژ)!! ؟؟
به طور همزمان گرفت ؟؟؟ آیا مدار ساده ای هست.(تقسیم ولتاژ)!! ؟؟
می تونی از 7805 - 7809 و 7812 استفاده کنی . 3 تا رگلاتور کم حجم و کاربردی . به مدار درایور خاصی هم احتیاج ندارن .
اگه بخوای از مقاومت استفاده کنی چون ولتاژو جریان بالاست تلفات میره بالا و ناچاری مقاومت وات بالا بگیری که حجم مدارت از همون 3 تا رگلاتور هم بیشتر میشه .
دوشنبه 22 مرداد 1386, 19:32 بعدازظهر
LM317 نمیتونه به شما جریان بده. مگه اینکه مثلاً 4 تا رگولاتور را موازی کنی.
می تونی از یه ترانزیستور 2n3055 استفاده کنی و یه دیود زینر 5 ولت و یه مقاومت 1 کیلو استفاده کنی .
طرف بدون خط دیود رو به زمین وصل کن. طرف دیگه رو به بیس ترانزیستور ، مقاومت رو هم بین بیس و + 30 ولت وصل کن. کلکتور ترانزیستور رو هم به + 30 ولت وصل کن. حالا بین امیتر ترانزیستور و زمین 5 ولت داری که به راحتی 2 آمپر می تونی ازش بکشی . فقط ترانزیستور رو باید یه هیت سینک خوب روش ببندی چون داغ میشه.
در ضمن شما از هر رگولاتوری استفاده کنی با این اختلاف ولتاژ زیادی که داری خیلی داغ میشه. اگه می خوای توان تلف نشه و رگولاتور داغ نشه باید از PWM استفاده کنی.
می تونی از یه ترانزیستور 2n3055 استفاده کنی و یه دیود زینر 5 ولت و یه مقاومت 1 کیلو استفاده کنی .
طرف بدون خط دیود رو به زمین وصل کن. طرف دیگه رو به بیس ترانزیستور ، مقاومت رو هم بین بیس و + 30 ولت وصل کن. کلکتور ترانزیستور رو هم به + 30 ولت وصل کن. حالا بین امیتر ترانزیستور و زمین 5 ولت داری که به راحتی 2 آمپر می تونی ازش بکشی . فقط ترانزیستور رو باید یه هیت سینک خوب روش ببندی چون داغ میشه.
در ضمن شما از هر رگولاتوری استفاده کنی با این اختلاف ولتاژ زیادی که داری خیلی داغ میشه. اگه می خوای توان تلف نشه و رگولاتور داغ نشه باید از PWM استفاده کنی.
پنجشنبه 25 مرداد 1386, 19:13 بعدازظهر
سلام به همه دوستان خوب.
من با یک تاخیر یک هفته ای دوباره برگشتم!!!
اقای hossein39 که به دوستمون پیشنهاد دادید ازpwm استفاده کنن، من ازش استفاده کردم ولی باز هم رگولاتورم داغ کرد میشه توضیح بدید که شما چطور استفاده می کنید که داغ نمی کنه؟
من با یک تاخیر یک هفته ای دوباره برگشتم!!!
اقای hossein39 که به دوستمون پیشنهاد دادید ازpwm استفاده کنن، من ازش استفاده کردم ولی باز هم رگولاتورم داغ کرد میشه توضیح بدید که شما چطور استفاده می کنید که داغ نمی کنه؟
چهارشنبه 31 مرداد 1386, 06:00 قبلازظهر
می دونید مشکل این انجمن چیه: مشکل اینه که بعضی از دوستان فقط یک جواب سر باز کنی می دند و دیگه پیگیر مشکلات بقیه دوستان نمی شند مثلا مثل آقای Hossein39 که معمولا یک جواب میدند و تا چند روز دیگه خبری ازشون نمی شه!!!
شباهنگ جان من در مورد سوالی که پرسیدید اطلاعاتی ندارم وگرنا حتما کمکتون می کردم.
شباهنگ جان من در مورد سوالی که پرسیدید اطلاعاتی ندارم وگرنا حتما کمکتون می کردم.
يكشنبه 8 مهر 1386, 22:08 بعدازظهر
سهند سیسیان نوشته است:
حرارت زیاد رگولاتور ها به خاطر اختلاف پتانسیل بین ورودی و خروجی شان است. برای اینکه بتوانید حرارت را کاهش دهید باید با کاهش ولتاژ ورودی رگولاتور ، اتلاف توان روی رگولاتورتان را کاهش دهید. مثلا به جای اینکه از 30 ولت ، به ولتاژ12برسید ، از 15 ولت به آن برسید. همینطور از همان ولتاژ اولیه به 9 ولت و به 5 ولت برسید. در اینصورت رگولاتور های شما کمتر حرارت میدهند. یا حرارت آنها با یک فن مهار خواهد شد.
سلام
من برای رگولاتور 5 ولت از منبع 12 ولت استفاده کردم یعنی شما می فرمایید اگه بجای 12 ولت 7 یا 8 ولت استفاده کنم رگولاتورم کمتر داغ می شه؟
يكشنبه 8 مهر 1386, 22:11 بعدازظهر
راستی از فن هم نمی خوام استفاده کنم چون باعث جریان کشی در مدارم میشه
صفحات: 1 2