انجمن تخصصی الکترونیک و رباتیک ایران مدار

نسخه کامل: كمك در ساخت ربات
شما در حال بازدید از بایگانی ارسال های انجمن هستید این نسخه کامل نیست : برای مشاهده نسخه کامل اینجا کلیک کنید
سلام.
اسم من ياسمن. رشتم كامپيوتر. تصميم دارم يه ربات مسير ياب بسازم. ولي دقيق نميدونم چه وسايلي نياز دارم. يا اينكه بايد از كجا شروع كنم. مهمتر از همه نميدونم ميكروكامپايلر چيه؟ اگه در رابطه با اين ربات يا مسائلي كه عنوان كردم منو راهنمايي كنين ممنون ميشم.
[/size][size=small]سلام.من اسمم عليرضا و اميدوارم بتونم كمكتون كنم.ربات مسير ياب يا همون ربات تعقيب خط رباتي هستش كه قادر به تعقيب خط مشكي در زمينه سفيد ويا تعقيب خط سفيد در زمينه مشكي است.در رابطه با اين نوع ربات مدارهاي زيادي وجود داره كه اكثر آن ها عملي هستند و البته كمي سخت.مدارهايي كه ما مي تونيم با اون يه ربات مسير ياب بسازيم به دودسته تقسيم مي شن.
1.مدار هايي كه با استفاده از ميكرو كنترلر ها ساخته مي شن.اين ميكرو كنترلرها هيچ حافظه اي در خود ندارد و ما بايد بوسيله كامپيوتر ويك مدار پروگرامر يا همون برنامه ريزي كننده و برنامه اي كه ما قبلا متناسب با مدارمون نوشتيم آن را برنامه ريزي كنيم
2.مدار هايي كه بيشتر براي افراد مبتدي هستند و بدون ميكروكنترلر ساخته مي شوند
و اما با توجه به سختي كار شما مي تونيد از كيتهاي ربات مسير ياب كه در بازار موجود هست استفاده كنيد.
اميدوارم كه توانسته باشم كمكي كنم.Big Grin
مرجع آدرس ها